Jasminparken 27 025

Her er muligheden for at leje et af de skønne rækkehuse i Jasminparken, som ligger i Sønder Tranders, 9260 Gistrup.

Jasminparken er ved at blive opført, og denne etape af forventes at være færdig til den 1. juli 2024. Med forbehold for at denne dato kan blive udskudt.

Rækkehusene bliver bygget med tanken om at få den oprindelig landsbystemning i Sønder Tranders ind i en moderne arkitektur af nordisk stil, således både stemning, arkitektur og funktionalitet går op i en højere enhed.

Rækkehusene er indrettet, således stueplan bliver det skønne samlingspunkt. Fra rækkehusets entré folder spise- og opholdsstuen sig formsikkert og lyst ud, og herfra er der åben forbindelse til køkkenet, som netop giver et samlingspunkt for familie og venner. I køkkenet er der masser af bordplads og skabsplads, og der er installeret:

  • Ovn
  • Stort induktionskogeplade (70 cm bredt)
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Klargjort til mikroovn i højskab over ovnen

Fra stuen er der udsigt til den private terrasse på havesiden, hvor grøn afskærmning til naboen skaber grønne, milde rammer for udearealerne.

Fra alrummet er der adgang til 1. salen, der byder på et stort soveværelse samt tre gode værelser – alle med højt loft til kip. I begge badeværelser er der bruser, og herudover er der i badeværelset i stueetagen vaskesøjle med:

  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler

På forsiden af boligen er der ligeledes terrasseareal, hvor der et redskabsrum samt en overdækket carport med plads til to biler. Der er ligeledes mulighed for at etablere el-ladestander ved carporten.

Der kan gives sær-tilladelse til én hund i rækkehuset.
(Bestemte hunderacer kan godkendes)

Billederne er fra en prøvebolig.

Klik her for at se Brochure om Jasminparken

Fakta om lejemålet
Sags nr.: 39-01-025
Type: 5 værelses
Størrelse: 145 m²
Delevenlig: Ja
Altan/terasse: Ja
Energimærkning: A2020
Ledig fra: 01/07/2024

Adresse:

Jasminparken 27 025
Sønder Tranders, 9260 Aalborg SØ
Økonomi for lejemålet
Leje pr. mdr.: 14.995,00

Total (mdr.): 14.995,00
Depositum: 44.985,00
Forudbetalt leje: 14.995,00