Jasminparken 6

TIDSBEGRÆNSET TILBUD FOR DETTE RÆKKEHUS:
For dette rækkehus gælder et tidsbegrænset tilbud med mulighed for at leje boligen til kr. 9.995,00 de første 12 måneder af lejeperioden.

Her er muligheden for at leje et af de skønne rækkehuse i Jasminparken, som ligger i Sønder Tranders, 9260 Gistrup.

Rækkehusene er opført med tanken om at få den oprindelig landsbystemning i Sønder Tranders ind i en moderne arkitektur af nordisk stil, således både stemning, arkitektur og funktionalitet går op i en højere enhed.

Rækkehusene er indrettet, således stueplan bliver det skønne samlingspunkt. Fra rækkehusets entré folder spise- og opholdsstuen sig formsikkert og lyst ud, og herfra er der åben forbindelse til køkkenet, som netop giver et samlingspunkt for familie og venner. I køkkenet er der masser af bordplads og skabsplads, og der er installeret:

  • Ovn
  • Stort induktionskogeplade (70 cm bredt)
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Klargjort til mikroovn i højskab over ovnen

Fra stuen er der udsigt til den private terrasse på havesiden, hvor grøn afskærmning til naboen skaber grønne, milde rammer for udearealerne.

Fra alrummet er der adgang til 1. salen, der byder på et stort  soveværelse samt to gode værelser – alle med højt loft til kip. I begge badeværelser er der bruser, og herudover er der i badeværelset i stueetagen vaskesøjle med:

  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler

På forsiden af boligen er der ligeledes terrasseareal, hvor der et redskabsrum samt en overdækket carport med plads til to biler.  Der er ligeledes mulighed for at etablere el-ladestander ved carporten.

Der kan gives sær-tilladelse til én hund i rækkehuset.
(Bestemte hunderacer kan godkendes)

OBS:
Ovennævnte lejepris er på betingelse af, at lejer indgår en uopsigelig lejekontrakt i 12 måneder, hvorefter lejemålet kan opsiges med sædvanligt varsel på 3 måneder. Ved uopsigelighedsperiodens udløb stiger huslejen til kr. 11.995,00.

Læse mere på Jasminparkens hjemmeside – Klik her

Klik her for at se Brochure om Jasminparken

Fakta om lejemålet
Sags nr.: 39-1-4
Type: 4 værelses
Størrelse: 115 m²
Delevenlig: Nej
Altan/terasse: Ja
Energimærkning: A2020
Ledig fra: 01/11/2023

Adresse:

Jasminparken 6
Sønder Tranders, 9260 Aalborg SØ
Økonomi for lejemålet
Leje pr. mdr.: 9.995,00

Total (mdr.): 9.995,00
Depositum: 29.985,00
Forudbetalt leje: 0,00